GRATIS fragt over 600,- Dag til Dag Levering Trustpilot:
Til Forside
Vis indkøbskurv Antal varer: 0
Beløb: 0,00 Kr.
Til Forside
Sitemap
Katvig striber og æbleprint er svære at komme udenom når vi snakker børnetøj. Det er igennem årene blevet til utallige farvekombinationer og styles og det er nu mere populært end nogensinde før. Katvig er vor tids frontløber indenfor børnetøj og bæredygtighed.
Småfolk er kendt for deres mange børnevenlige prints. Traktorer, brandbiler, katte, og kaniner er blandt favoritterne i kollektionerne fra Småfolk. Der kommer årligt fire kollektioner fra Småfolks designere.
Hollys kløvere går helt tilbage fra 70'erne og blev med stor succes relanceret i 2002. De producerer alt fra bodyer til flyverdragter og den velkendte kløver går igen på alle styles. Se vores udvalg af Hollys til baby, junior og mor.
Mala er farveglade kollektioner der passer perfekt ind i børnenes univers - specielt deres solbeskyttende tøj har været populært. Ydermere er hele basis-kollektion fra Mala øko-certificeret, hvilket vil sige at tøjet er kontrolleret for sundhedsskadelige stoffer.
Ej Sikke Lej børnetøj er hverdagstøj til rimelige priser. Der er mange søde og finurlige prints kombineret med nutidige detaljer, så du vil altid kunne finde en favorit til klædeskabet. Vi har altid et stort udvalg af Ej Sikke Lej børnetøj.