Hjælp?


Vi kan desværre ikke komme til chatten lige nu, men send os en besked herunder, og vi vender snart tilbage.

Hos BabyFryd.dk har du mulighed for at få kredit på din ordre. Det er gratis at få kredit, og der pålægges ingen gebyrer eller renter på kreditten.

 

Der kan kun gives kredit, hvis du betaler med Dankort.

 

Du tilvælger kredit, ved at vælge den ønskede dato i rullemenuen der kommer frem, når du går til betaling af din ordre (sidste trin i checkout) - se billedet herunder:

 

Det er ikke muligt at opnå kredit, ved at tilføje kommentarer til ordren. Det er udelukkende valget i rullemenuen, der bestemmer hvilken dato, der gives kredit til.

 

Når du først har valgt en dato for din kredit, er den bindende, og kan ikke ændres.

Kredit

Du kan se dine muligheder for kredit, når du gennemfører betalingen af din ordre. Typisk vil det, som minimum, være muligt at vælge kredit, til næste gang der kommer børnepenge.

 

Børnepengene udbetales normalt på følgende datoer:

20. januar

20. april

20. juli

20. oktober

 

BabyFryd.dk sælger tøj til babyer og børn online. Shoppen har eksisteret siden 2005, og var således blandt de første webshops med baby- og børnetøj i Danmark. Vi lægger vægt på god kundeservice, herunder hurtig levering, gratis kredit til for eksempel børnepenge og rimelige fragtvilkår. Hvis du har ønsker om andre mærker i shoppen, mangler en specifik størrelse, eller på anden måde gerne vil i kontakt med os, kan du benytte vores kontaktformular. Så skal vi vende tilbage så snart vi sidder ved computeren. Du er også meget velkommen til at melde dig ind i vores gruppe på Facebook, eller følge os på Instagram. Her informerer vi løbende om nye varer, gode tilbud, og andet nyt fra børnetøjets verden. Og ellers håber vi på, at du synes godt om vores udvalg, og har lyst til at vende tilbage til shoppen en anden gang. Rigtig god fornøjelse og på forhåbentlig genklik i vores verden af helt vidunderligt børnetøj.!