Vores anbefalinger

Kundeanmeldelser

2017-11-05
jane G.
Hurtig levering

Når man bestiller hos babyfryd bliver pakken altid hurtig leveret, det er virkelig en god web butik med god service. Altid en...
2017-11-04
Emilie R.
Altid god service

Altid god service og hurtig levering. Savner dog et par mærker, før det kommer op på top karakter ;) men ellers er der intet at...
2017-11-04
Emilie
Altid god service

Altid rigtig god kundeservice og hurtigt levering. Savner dog nogle mærker for at nå op på top karakter ;)


Beklædningsdel

Er du på jagt efter nattøj, en flyverdragt, regntøj, kjoler eller andet lækker tøj til dit barn, er her et godt sted at starte din søgning. Vores tøj er opdelt efter såvel mærke som beklædningsdel, så med få klik, skulle du gerne kunne finde lige netop det babytøj eller børnetøj du søger.

 

Under de enkelte menuer findes et bredt udvalg af lækkert tøj til børnene, og med vores filtre er det nemt, at finde frem til lige netop de varer som mangler i dit barns klædeskab. Der kan sorteres på størrelse, mærke og køn under hver kategori, så du kan nøjes med at se på de produkter der matcher dine ønsker. Mange af vores mærker kan blandes på kryds og tværs, og du finder også et bredt udvalg af tilbehør til garderoben i form af hårbånd, stofbleer, vanter, huer og meget andet.

 

Er du på jagt efter et godt tilbud? Så tag et kig på vores tilbuds-kategori, der er spækket med lækkert børnetøj til outlet priser. Mange tidligere kollektioner er nedsat med op til 60%, så her er det nemt at gøre en god handel.

 

Eller er du mere til det nyeste på markedet? Så er der gode muligheder for at finde det du søger blandt vores mange nyheder. Vi forsøger at repræsentere vores mærker bredt, og alle nyheder lægges i shoppen så snart de er modtaget fra vores leverandører.

 

Vi håber at du synes godt om vores butik, og har du ris eller ros, hører vi meget gerne fra dig.