Vores anbefalinger

Kundeanmeldelser

2017-11-05
jane G.
Hurtig levering

Når man bestiller hos babyfryd bliver pakken altid hurtig leveret, det er virkelig en god web butik med god service. Altid en...
2017-11-04
Emilie R.
Altid god service

Altid god service og hurtig levering. Savner dog et par mærker, før det kommer op på top karakter ;) men ellers er der intet at...
2017-11-04
Emilie
Altid god service

Altid rigtig god kundeservice og hurtigt levering. Savner dog nogle mærker for at nå op på top karakter ;)


Kundeanmeldelser Der er 53 anmeldelser.


Lav en anmeldelse og vær den heldige vinder af et gavekort.
2017-11-05
jane G.
Hurtig levering

Når man bestiller hos babyfryd bliver pakken altid hurtig leveret, det er virkelig en god web butik med god service. Altid en fryd at modtage pakker derfra
2017-11-04
Emilie R.
Altid god service

Altid god service og hurtig levering. Savner dog et par mærker, før det kommer op på top karakter ;) men ellers er der intet at sætte en finger på :)
2017-11-04
Emilie
Altid god service

Altid rigtig god kundeservice og hurtigt levering. Savner dog nogle mærker for at nå op på top karakter ;)
2017-11-02
lisa l.
Fantastisk webshop

Babyfryd er en hjemmeside med hurtigt levering og service i top.
Mange ⭐️ fra mig
2017-11-01
Sanne L.
Skønne mærker og fantastisk service

Jeg handler jævnligt tøj til mine piger hos Babyfryd. De har lækre mærker, og så er servicen bare i top. Oftest så modtager jeg pakken dagen efter bestilling. Og man får altid sine penge hurtigt retur igen, hvis tøjet ikke lige passer.
De bedste anbefalinger til Babyfryd herfra.
2017-11-01
Pernille S.
Fantastisk webshop

Babyfryd er min foretrukken web shop. Super god service, stort udvalg og hurtig forsendelse
2017-10-31
Cecilie
Fin service og hurtig levering

Har handlet hos Babyfryd flere gange og har altid været tilfreds med deres service og hurtige levering.
2017-10-30
Nicole E.
Fantastisk serviceminded team

Jeg har handlet en del her, og har ikke en finger at sætte på servicen. Hurtig ekspedering og altid super service.
Skrev igår vedrørende et sengesæt og vupti, allerede svar idag med en løsning. Dejligt at opleve!
Kæmpe ros herfra
2017-10-29
marie h.
Altid super god service. Jeg havde en gang købt en kjole til min datter i fødselsdag hvilket alligevel ikke passede og på trods af der var gået langt over de 14 dages returret så tog i den retur og iovenkøbet fik jeg alle pengene tilbage. Super fin service
2017-10-28
Milouda el
Rigtig god service

Jeg har handlet rigtig meget hos Babyfryde og er rigtig tilfreds med deres service og lækker vare
2017-10-28
Pernille Rasmussen
Skøn shop

Skøn og lækker shop med skønne mærker❤️ Super service og hurtig levering❤️
2017-10-28
stella s.
Hurtig levering

Altid god service, hurtig levering og lækre produkter
2017-10-28
Stella
God service og hurtigt levering.
2017-10-28
janni h.
De bedste mærker

Super flot, nem og overskuelig webside med alle de gode mærker. Hurtig levering og super god service.
2017-10-28
sarah m.
Skøn shop

Lækker shop med gode tøj mærker :)
Altid god service og super hurtig levering :) handler gerne der igen.


 

Skriv en anmeldelse


*