Kundeanmeldelser

2018-09-12
lene e.
Fantastisk service

Det er altid en fornøjelse at handle med Anja og Michael☺️ Hurtig levering, og hurtig respons ved kontakt! Og så har deres shop...
2018-04-22
Lone B.
Super sted at handle

Jeg har været kunde hos Babyfryd i mange år og har altid været super tilfreds. God service, hurtig levering og altid hurtig...
2018-04-18
Marley Gabriel Salskov
ELSKER BABYFRYD

Min HUMMEL bluse er lige kommet med postmanden. Den er jo i PARIS farver:) Håber jeg kan passe den når jeg skal til Paris igen....


Kundeanmeldelser Der er 59 anmeldelser.


Lav en anmeldelse og vær den heldige vinder af et gavekort.
2018-09-12
lene e.
Fantastisk service

Det er altid en fornøjelse at handle med Anja og Michael☺️ Hurtig levering, og hurtig respons ved kontakt! Og så har deres shop en lang række lækre brands
2018-04-22
Lone B.
Super sted at handle

Jeg har været kunde hos Babyfryd i mange år og har altid været super tilfreds. God service, hurtig levering og altid hurtig svar på henvendelser.
Helt igennem et super godt sted at handle.
2018-04-18
Marley Gabriel Salskov
ELSKER BABYFRYD

Min HUMMEL bluse er lige kommet med postmanden. Den er jo i PARIS farver:) Håber jeg kan passe den når jeg skal til Paris igen. Tusind tak for de lækre bolsjer Babyfryd.
Elsker når min mor får pakker fra Jer x.

Marley Gabriel, 8 år
2018-04-02
Maria G.
Tilfreds kunde

Jeg har været meget positivt overrasket over hvor hurtigt tøjet er nået frem. Samtidig synes jeg tøjet præsenteres meget fint på hjemmesiden i forhold til andre netbutikker. Jeg vender altid tilbage til jer.
2018-01-09
Louise
Hurtig levering!

Bestilte søndag aften og tirsdag formiddag modtog jeg den fineste pakke! Første gang jeg bestiller hos jer men bestemt ikke den sidste
2017-12-11
Maria L.
Altid et perfekt sted at handle

Det er altid et sikker valg. Så dejligt, at tøjet bliver vist på billeder. Så man kan se sammensætning, samt en rigtig god beskrivelse.
2017-11-05
jane G.
Hurtig levering

Når man bestiller hos babyfryd bliver pakken altid hurtig leveret, det er virkelig en god web butik med god service. Altid en fryd at modtage pakker derfra
2017-11-04
Emilie R.
Altid god service

Altid god service og hurtig levering. Savner dog et par mærker, før det kommer op på top karakter ;) men ellers er der intet at sætte en finger på :)
2017-11-04
Emilie
Altid god service

Altid rigtig god kundeservice og hurtigt levering. Savner dog nogle mærker for at nå op på top karakter ;)
2017-11-02
lisa l.
Fantastisk webshop

Babyfryd er en hjemmeside med hurtigt levering og service i top.
Mange ⭐️ fra mig
2017-11-01
Sanne L.
Skønne mærker og fantastisk service

Jeg handler jævnligt tøj til mine piger hos Babyfryd. De har lækre mærker, og så er servicen bare i top. Oftest så modtager jeg pakken dagen efter bestilling. Og man får altid sine penge hurtigt retur igen, hvis tøjet ikke lige passer.
De bedste anbefalinger til Babyfryd herfra.
2017-11-01
Pernille S.
Fantastisk webshop

Babyfryd er min foretrukken web shop. Super god service, stort udvalg og hurtig forsendelse
2017-10-31
Cecilie
Fin service og hurtig levering

Har handlet hos Babyfryd flere gange og har altid været tilfreds med deres service og hurtige levering.
2017-10-30
Nicole E.
Fantastisk serviceminded team

Jeg har handlet en del her, og har ikke en finger at sætte på servicen. Hurtig ekspedering og altid super service.
Skrev igår vedrørende et sengesæt og vupti, allerede svar idag med en løsning. Dejligt at opleve!
Kæmpe ros herfra
2017-10-29
marie h.
Altid super god service. Jeg havde en gang købt en kjole til min datter i fødselsdag hvilket alligevel ikke passede og på trods af der var gået langt over de 14 dages returret så tog i den retur og iovenkøbet fik jeg alle pengene tilbage. Super fin service


 

Skriv en anmeldelse


*