Vores anbefalinger

Kundeanmeldelser

2017-06-14
Bettina S.
Svært ikke at blive fristet❤️

Fede varer, super service og altid nogle gode tilbud. Hurtig ekspedition og indpakket, hvis man beder om det. Nemmere bliver...
2017-05-31
Maria R.
Den bedste service

Jeg har gennem de sidste 5 år benyttet babyfryd.dk altid super god service og lyn hurtig levering
2017-05-18
Karina Truelsen
Altid behjælpelige

Jeg har handlet hos BabyFryd i 6 år, ca. Startede med Molo flyverdragter. Altid god service og altid behjælpelig med at skaffe...


Kundeanmeldelser Der er 5 anmeldelser.

Kun kunder med en konto kan lave anmeldelser.  Log ind eller opret en konto .

2017-06-14
Bettina S.
Svært ikke at blive fristet❤️

Fede varer, super service og altid nogle gode tilbud. Hurtig ekspedition og indpakket, hvis man beder om det. Nemmere bliver det ikke❤️
2017-05-31
Maria R.
Den bedste service

Jeg har gennem de sidste 5 år benyttet babyfryd.dk altid super god service og lyn hurtig levering
2017-05-18
Karina Truelsen
Altid behjælpelige

Jeg har handlet hos BabyFryd i 6 år, ca. Startede med Molo flyverdragter. Altid god service og altid behjælpelig med at skaffe ekstra str. hjem.
2017-05-17
Heidi R Jørgensen
Dejligt...

Synes lige jeg vil komme med en bedømmelse af BabyFryd da jeg handler her rigtig meget , jeg elsker deres udvalg og synes det med at man kan betale til børnepenge er super dejligt :-) det nyder mine unger godt af så 5 stjerner herfra.
2017-05-16
Channie
Super tilfreds!

Jeg har handlet ved BabyFryd over en årrække og har altid været super tilfreds.

Synes også det er dejligt der er mulighed for at vente med betaling til børnepengene kommer.

Har altid kun handlet til piger og er nu også blevet drengemor, så er spændt på om udvalget der er ligeså godt.

Vil i hvert fald (fortsat) anbefale BabyFryd til andre.


 

Skriv en anmeldelse


*