Vores anbefalinger

Kundeanmeldelser

2017-11-05
jane G.
Hurtig levering

Når man bestiller hos babyfryd bliver pakken altid hurtig leveret, det er virkelig en god web butik med god service. Altid en...
2017-11-04
Emilie R.
Altid god service

Altid god service og hurtig levering. Savner dog et par mærker, før det kommer op på top karakter ;) men ellers er der intet at...
2017-11-04
Emilie
Altid god service

Altid rigtig god kundeservice og hurtigt levering. Savner dog nogle mærker for at nå op på top karakter ;)


Mærker

Her finder du vores brede online udvalg af børnetøjsmærker fra danske og udenlandske designere. Ved at vælge i menuerne, kan du se varer fra eksempelvis Molo Kids, MarMar, Soft Gallery og mange flere. Vi forsøger altid at repræsentere vores mærker bredt, men skulle der alligevel mangle en model i vores udvalg, er du meget velkommen til at høre os, om vi kan skaffe den hjem.

 

Alle varer er samlet under mærkerne, og der er mulighed for at sortere yderligere under hvert enkelt mærke, så du kan nøjes med at se kjoler, bukser, heldragter, bodyer eller lige hvad du måtte ønske. Og med vores størrelses-filter, kan du nøjes med at se de produkter der passer til lige netop dit barn.

 

Vi har også mange gode tilbud i shoppen, så hvis du søger designertøj til outlet-pris, er du heller ikke gået forgæves. Ofte kan du finde varer fra tidligere kollektioner til under halv pris.

 

Når man har bestilt lækkert nyt tøj til garderoben, kan det være svært at vente med at prøve det på. Derfor tilbyder vi hurtig levering: hvis du bestiller dine varer inden klokken 14 på en hverdag, vil vi som regel afsende din ordre samme dag.

 

Synes du vi mangler et mærke i vores udvalg? Så send os gerne en besked, og vi vil tage dit input med i vores fremtidige overvejelser.

 

Rigtig god fornøjelse...